HTML

Business Intelligence Polyhistor

Hírek, információk, tapasztalatok a BI világából

Friss topikok

Címkék

Több SAP megoldás is van arra, hogyan tudunk előre definiált riport formázásokat közzé tenni. Elsősorban nagy vállalatoknál érdekes ez a probléma, hiszen ők nagyrészt komoly arculati előírásokkal rendelkeznek.

Az egyik megoldás előre legyártani template riportokat, és azokból kiindulni az új riportok fejlesztése során. Ez lássuk be elég macerás.

Lehetőség van arra is, hogy a szerveren megkeressük a WebI formázásához tartozó CSS állományt és azt felül definiáljuk. Ez már jobb megoldás, de elég macerás feladat, és csak a Web-es riportáló eszköznél működik.

Végül a legjobb megoldást hagytam, amikor a Riport szerkesztőben lehet a fentebb említett CSS állományt exportálni és importálni. Akár felül is írható ezzel az állománnyal a Szerveren található is.

Ez utóbbi lehetőséghez találtunk két nagyon hasznos linket:
http://scn.sap.com/docs/DOC-45583
http://alteksolutions.com/wp/index.php/2012/10/modifying-web-intelligence-document-templates-with-css/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bipolyhistor.blog.hu/api/trackback/id/tr596180970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása